Chili paprikát minden balkonra!

Urban Chili Kert

Bemutatkozás

2016. július 24. - HespV

Sziasztok!

Hesp Viktor vagyok, budapesti lakos. Eddigi életemet panel 9. emeleten töltöttem, viszont nagyon szeretek kertészkedni,  növényekkel foglalkozni, leginkább a chilli paprikák ejtettek rabul. Korlátaimnak köszönhetőn a kb. 3 négyzetméteres balkonom az én kis kertem.

Van egy gyönyörű kis kutyám, akivel nap mint nap járjuk a lakótelepet, és nagy örömmel csodálkozom rá a házak előtt kialakított kis kertekre, és a növényektől zöldellő balkonok szépségére. Úgy érzem, hogy egyre nagyobb teret hódít a "balkon kertészet", és egyre több embert vonz a kertészkedés (erre nagyon jó példa a lakótelepeken kialakított közösségi kertek). Ezen felül egyre népszerűbbek hazánkban a különböző chili fajták és termékek, gomba módon szaporodnak a hazai chili termelő kézműves manufaktúrák.

Bolgom célja, hogy megosszam veletek a chili neveléssel kapcsolatos élményeimet-tudásomat, újdonságokat, cikkeket a nagy világból, és meg tudjuk osztani egymással tapasztalatainkat. Remélem, hogy minél többen fogtok követni, és sikerül kialakítani egy összetartó kertészeti szakkört!

Üdv:

Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanchili.blog.hu/api/trackback/id/tr928910716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása